WEBCAM
İLE OKUMA


BARKOD
TARAMA CİHAZI İLE OKUMA
Lütfen size uygun olan işlem türü ile QR Barkod'unuzu okutunuz.


BARKOD
TARAMA CİHAZI İLE OKUMA

Lütfen barkod tabancanız ile QR Kodu okutunuz!
Barkodu okuttuğunuz anda sistem otomatik olarak taramayı başlatacaktır.






Lütfen Bekleyiniz!

Tecrübeyi Güvenle Buluşturan Teknoloji
Anasayfa    ›    Haber ve Fuarlar    ›    Haberler
Haberler
EMKO ELEKTRONİK ALİ OSMAN SÖNMEZ MTA LİSESİ’NDE EĞİTİCİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI
Paylaş :   Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! E-posta Gönder WhatsApp'da Paylaş! LinkedIn'de Paylaş! Google+'da Paylaş!
EYLÜL 11, 2018
Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Emko Elektronik A.Ş. arasında yapılan "OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ İSTANBUL MODELİ"  protokolü gereği geçtiğimiz hafta çalışma arkadaşlarımız eğitim vermek üzere okula ziyarette bulundular.
 
Eğiticilerin eğitimini hedefleyen protokol kapsamında 6 Eylül Perşembe günü “Elektronik Üretim Standartları” konulu eğitim ve %100 Yerli Operatör Paneli ve İnsan-Makine-Ara yüz Yazılı (HMI) eğitimi;  7 Eylül Cuma günü ise protokolün son modülü olan “C Dili Eğitimi”  tamamlanmıştır.
 
Eğitimlerin tamamlanmasının ardından, eğitime yüzde yüz destek hedefi kapsamında hazırlanan, Emko Elektronik’in yeni ürünü %100 Yerli Proop Operatör Paneli’nin bulunduğu eğitim setleri ve Arduino Uno eğitim kitleri; Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Ersin Bostancı’ya teslim edildi.


01 02 03 04 05 06